Universal Danışmanlık

Universal Danışmanlık merkezi Türkiye-İstanbul’da olan ve tüm Dünya Devletlerinde yaşayan insanların her türlü konularda Ticari, Mali ve Manevi alanlarda Araştırma ve Geliştirme, Dedektiflik, Yeminli Çevirmenlik, Emlakçılık gibi hizmetleri gerek merkezden gerekse Dünyanın her yerinde bulunan partner ofislerinde hizmet veren uluslararası bir organizasyondur.


Türkiye her yıl bütün dünyadan milyonlarca işadamı veya turisti cezp etmektedir. Ne yazık ki, bu ziyaretçilerden bazıları haksızlıklara karşılaşmaktadırlar, ticari anlaşmaların yerine getirilmemesinden birçok maddi kayıplar olmakta, bazıları ise seyahatleri esnasında soyulmakta veya kazalara uğramaktadırlar. Genel olarak, Türkiye ve Dünyanın herhangi bir yerinde yaşayan insanlarımızın birbirlerine ulaşamama, irtibatsızlık, duyarsızlık, ve art niyetlerle karşı karşıya olduğunu düşünürsek yapılacak çok şey var demektir.


Uğradığınız zararların ilgilisinde karşılanması, alacaklarınızın yasal takip edilerek tahsili, mahkeme işlerinizin takibi , kayıp yakınlarınızın veya eşyalarınızın araştırılması, her türlü itilaflarınızın çözülmesi, yatırım ve gayrimenkul konularında her türlü bilginin alınması gibi bir çok konunun çözümünü Universal Danışmanlık sunmaktadır. Universal Danışmanlık Dünyanın her yerinde irtibat veya partner ofislerini hizmetinize sunarak sorunlarınızı veya isteklerinizi yerinizden kıpırdamadan çözme imkanı sunmaktadır. Türkiye’deki tazminat talebi prosedürü pek çok bakımdan diğer ülkelerden farklı olduğundan Universal Danışmanlık her türlü çözüm önerilerinde bulunabilmektedir. Türkiye`nin yanı sıra tüm dünyadaki tazminat talepleriniz de çözümlenmektedir.